Érezze jól magát! Rejtett költségek nélkül.

Akár 35% kedvezménnyel Áraink azonnali fizetéssel

Autóbérlés Budapesten – Bérelhető járművek

Autókölcsönzőnk bemutatkozása

Tisztelt Ügyfelünk!

A Bérautó versenytársainál lényegesen kedvezőbb feltételek mellett kínál Önnek autóbérlési lehetőséget. A rövid távú autóbérlés Budapest területén és környékén ingyenes kiszállítással történik. Válasszon minket és mi levesszük az autókölcsönzés terhét a válláról.

Napi autóbérlés

Rövid távú, pár napos autóbérléseknél fontos, hogy az ár mellett a kapott szolgáltatást is mérlegelje. Folyamatosan karban tartott, fiatal bérautó flottánkból segítünk megtalálni Önnek is az optimális megoldást autóbérlésére. Kedvező árú kilométercsomagjaink segítik költségeit még tervezhetőbbé tenni. Külföldi út sem akadály: autóinkkal gond nélkül utazhat külföldre, a schengeni övezet tagállamaiba és Horvátországba. Legyen tehát szó üzleti útról vagy nyaralásról, rövidtávú autóbérlésre mi nyújtjuk a legkedvezőbb megoldást, budapesti címére díjmentes kiszállítással.

Tartós bérlet

Tartós bérlet esetén a legjobb helyen jár. Akciós ajánlatainkról a tartósbérlet menüpontban kap bővebb tájékoztatást. Havonta egy autóbemutatás szükséges, melynek időpontja megegyezik a következő 30 nap előre fizetésének időpontjával. Amennyiben többet fizetne előre, további kedvezményekkel számolhat. Többéves bérlet esetén teljesen egyedi konstrukciókat dolgozunk ki Önnek.

Autóbérlés hosszú vagy rövid távon? Az Ön partnere a Bérautó.
Dőljön hátra, és képzelje magát valamelyik autónk volánja mögé. És ha választott, hívja a +36 20 3575 683-as számot!

Autókölcsönzőnk története

Online autókölcsönzőnk 2008-ban alakult. A minőség iránt elkötelezett folyamatosan bővülő csapatunk fő működési területe jelenleg Budapest, Budapest környéke, a budapesti Liszt Ferenc repülőtér (Ferihegyi repülőtér) és Érsekújvár. Hatékonyságunk titka, hogy a Nyugat – Európában már jól ismert autóbérlési standardok meghonosításában mindvégig élen jártunk, így biztosítjuk Ügyfeleink megelégedettségét és folyamatos visszatérését. Bérautóinkat kizárólag tökéletes műszaki állapotban az és évszaknak megfelelő gumikkal adjuk át ügyfeleink otthonához szállítva, magas felszereltséggel és a folyamatosan változó igényekhez alkalmazkodva. Egyenletesen magas színvonalú budapesti autókölcsönzési szolgáltatásunk az Ön számára is a legmegfelelőbb megoldást nyújtja, ha autóbérlési lehetőséget keres pl. Budapesten.

Miért válasszon minket?

  • Autókölcsönzés akár otthonról, folglaljon online!
  • Ingyenes kiszállítás Budapest területén belül
  • Rejtett költségek nélkül
  • Minőségi autóbérlés Budapest városában

Akár csak egy pár napig tartó budapesti autókölcsönzés, akár egy hosszú távú, céges autóbérlés a célja, szakértő csapatunk örömmel áll az Ön rendelkezésére.