Érezze jól magát! Rejtett költségek nélkül.

Akár 35% kedvezménnyel Áraink azonnali fizetéssel

Autóbérlési feltételek Budapesten és környékén

Autóbérlés Budapesten? Válassza megbízható és színvonalas budapesti autókölcsönző vállalatunkat. Nyugodt lehet, hogy jól döntött, ha minket választott. Sokak szerint mi vagyunk a legjobb autókölcsönző Budapesten. Rejtett költségek nélkül!

Általános szerződési feltételek

Autóink ára tartalmazza:

 • Az évszaknak megfelelő gumit
 • Csomagokban maximum napi 400 km-t
 • 400€ vagy 10% önrészű biztosítást
 • Teljes Európára kiterjedő 24 órás assistance biztosítást
 • Csereautó-biztosítást
 • Kiszállítást budapesti lakcímére vagy cége telephelyére

Autóinkat minden schengeni övezethez tartozó uniós tagállam polgára, illetve amerikai, kanadai és ausztrál állampolgár is bérelheti, aki 21. életévét betöltötte, minimum 1 éves jogosítvánnyal és minimum 1 éves vezetési gyakorlattal rendelkezik. Rugalmas megoldásainkkal igyekszünk az Ön élethelyzetéhez alkalmazkodni.

Nem tartalmazza:

 • A közlekedési szabályok szándékos megsértésével összefüggésben felmerülő javítási költségeket
 • A közlekedési szabályok megszegéséért járó bírságokat
 • Útdíjakat

Amennyiben az autó átadása Budapesten a Széll Kálmán téren, vagy a Blaha Lujza téren történik reggel 8 és este 8 óra között, és az autót átadáskori állapotában visszaszolgáltatja, alacsony bérleti díjainkon felül Önt semmilyen járulékos költség nem terheli.

Biztonságon nem spórolunk, ezért igyekszünk az adott árkategóriákban a lehetőségekhez képest a legbiztonságosabb autókat beszerezni, hogy ne csak Ön vigyázzon autónkra, hanem autóink is vigyázzanak Önre. Ha mégis megtörténne a baj, minden esetben vegye fel velünk a kapcsolatot, és semmiképpen se ismerjen el felelősséget – ez a mi feladatunk. Így meg tudjuk Önt védeni az esetleges jogszerűtlen eljárástól. Ne aggódjon, mert ha véletlenül Ön a hibás, autóinknál az önrész 400 EUR vagy 10.

Ügyfeleink érdekében bérautóink műszaki állapotát rendszeresen ellenőrizzük, valamint az évszaknak megfelelő gumiabroncsokkal szereljük fel, és hogy a tőlünk megszokott magas színvonalat minden ügyfelünknek garantálni tudjuk, az autót az átadási állapotnak megfelelően szeretnénk viszontlátni. A rendszeres karbantartás ellenére adódhatnak az autóknak műszaki hibái, rendeltetésszerű használat esetén mindent megteszünk, hogy mielőbb továbbmehessen. Ha viszont a hiba a nem rendeltetésszerű használat következménye, jogosultak vagyunk a további bérleti szerződéstől elállni, és kárunkat a kaucióból visszatartani, az esetleges többletet megtéríttetni.

A biztonsági kaució egyes típusoknál rendkívül kedvező, mindössze 400 €. Célunk, hogy árainkat hosszútávon ilyen alacsonyan tarthassuk, éppen ezért munkatársunk megtagadhatja az autó átadását, ha úgy ítéli meg, hogy a bérlő kiemelt kockázatú a Berauto.sk vagyonbiztonságára. Ezt munkatársunk semmilyen körülmények között nem köteles indokolni. Ebben a nem várt esetben természetesen Önt nem terheli a bérleti díj, minket pedig semmilyen kötelezettség, különösen kártérítési felelősségünket zárjuk ki.

Hogy ne vonjunk le a kaucióból:

 • Autóinkat kívül-belül tisztán kapja, tehát így is hozza vissza. Csak külső vagy csak belső takarítás hiánya 12 €, mindkettőé 20€
 • Az autó hátulján egy kicsi és diszkrét www.berauto.sk matrica van. Nincs telematricázva, de elvárjuk, hogy ezt a matricát ne takarja és ne kaparja le – ezért napi 40€-t vonnánk le.
 • Gumidefekt (tehát az is, ha csak ereszt, mert lyukas) 15€. Ha javíthatatlan, a 2 gumiabroncs beszerzési ára
 • Ne késsen 59 percnél többet vagy este 20:00 órai visszaadásnál 30 percnél többet, mert ez plusz egy napi bérleti díjába kerül. Akkor is, ha előbbre beszéltük meg a szerződés lejártánál.
 • Ne dohányozzon az autóban.
 • A pontos összegeket a bérleti szerződés utolsó oldala tartalmazza, de bízunk benne, hogy a kauciót úgy adhatjuk vissza Önnek, ahogy Ön a bérautót: az átadáskori állapotban.

Az itt közölt információk tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk, de nem azért, mert meg akarjuk változtatni.

Foglalja le bérautóját még ma, ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot a 0036203575683-as telefonszámon, vagy e-mail címünkön. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!