Érezze jól magát! Rejtett költségek nélkül.

Akár 35% kedvezménnyel Áraink azonnali fizetéssel

Célegyenesben az új Bérautó weboldal

Az autóbérlés, az autókölcsönözés új online felületéről

Az utóbbi napokban, hetekben a Bérautó csapata azért dolgozott, hogy a weboldal mihamarabb végleges formájában mutatkozhasson az ügyfeleink előtt. Törekedtünk rá, hogy egy olyan felületet hozzunk létre, amely az autóbérlés, az autókölcsönzés terén széleskörű szolgáltatásainkat felhasználóbarát formában tárja a látogatóink elé. Bízunk benne, hogy változatos bérautó-flottánkban mindenki megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb járművet, legyen az elsődleges szempont akár a minőség, a teljesítmény, a presztízs, az ár, a rugalmasság, vagy a kiszolgálás színvonala.

Rengeteg munka van mögöttünk, de az új weboldalt végiggörgetve bátran mondhatjuk: megérte. Úgy gondoljuk, hogy egy mindenki számára kényelmes, ergonómikus, könnyen és egyértelműen kezelhető weboldalt sikerült létrehoznunk. Reméljük, hogy visszatérő és leendő ügyfeleink is hamar megbarátkoznak az új felülettel, könnyen megtalálják nálunk azt az autót és bérleti formát, amit keresnek, és hűen tükrözhetjük autókölcsönző szolgáltatásunk magas színvonalát.

A változatos paraméterekre szűkíthető keresés, a többnyelvű felület, a szolgáltatásaink részletes leírása, és a további változatos funkciók mind azért kerültek fel az új oldalra, hogy az autókölcsönzés ne csak egy szükséges feladat legyen: szeretnénk, ha mindenki megtalálná az igényeinek legmegfelelőbb bérautót, és egy olyan élménnyel távozna tőlünk, amely biztosíték lehet rá, hogy ha legközelebb újra autót bérelne Budapesten, akkor a Bérautó csapatát válassza.

Ügyfeleinknek ezzel az új weboldallal kívánunk kellemes karácsonyt és jó pihenést az ünnepekre, hogy feltöltődve vághassanak neki az új évnek!

2 hozzászólás a(z) “Célegyenesben az új Bérautó weboldal” bejegyzéshez

  1. Bognár László szerint:

    A honlap tényleg szebb, vagy ahogyan manapság mondják: ütősebb lett.
    Korszerűségét az SSL, vagyis a biztonságos adatforgalom teszi teljessé a reszponzivitás mellett.

    • Bérautó admin szerint:

      Bízunk benne, hogy a biztonságos adatkezelés mellett az oldal kinézete és usability-faktora is kivívja a látogatóink tetszését és elégedettségét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.