Érezze jól magát! Rejtett költségek nélkül.

Akár 35% kedvezménnyel Áraink azonnali fizetéssel

Bérautóval Budapest belvárosában

Dacoljon a szmogriadóval! Kitiltott régi járműve helyett béreljen most tőlünk autót!

Bizonyára Ön is hallotta már, hogy Budapesten, és több vidéki nagyvárosban is szmogriadó lépett életbe. Sajnos a városvezetés elutasította az ingyenes tömegközlekedés lehetőségét, így a budapesti autótulajdonosoknak, akiknek otthon kell hagyniuk gépkocsijukat, két lehetőségük maradt.

Választhatják a költséges tömegközlekedést, amely a megnövekedett utasforgalomnak “köszönhetően” most még a szokásosnál is zsúfoltabb.

Vagy bérelhet egy környezetkímélő, városi kisautót tőlünk, amellyel megspórolhatja az aggodalmakat, és a kellemetlenségeket. Ne mondjon le az autós közlekedés kényelméről akkor sem, ha most kényszerpihenőre küldte régi járművét! Néhány napi tömegközlekedési bérlet áráért már választhat tőlünk egy bérautót, amely megfelel a jelenlegi környezetvédelmi előírásoknak, így biztosan nem kell aggódnia a szmogriadó miatt.

Gondoljon csak bele, mennyi stressztől kíméli meg magát, ha a tömegközlekedés helyett autókölcsönzőnket választja! A budapesti buszok, villamosok nemritkán pontatlanul járnak, nem is beszélve az elővárosi és vidéki közlekedésről! A mínuszokban senki sem szeret a megállókban várakozni, a fűtetlen járatokon álldogálni és hideg villamoskorlátokba kapaszkodni. Ehelyett azonban választhatja a budapesti autókölcsönzést, amellyel kiszámíthatóan, Önnek kényelmes módon juthat el a munkába, vagy haza. Háztól házig, kényelmesen, melegben.

Változatos extra szolgáltatásaink közül választhatja akár a házhoz szállítást, így otthona, vagy munkahelye előtt várja majd bérautója, Önnek csak azt kell eldöntenie, mikor szeretne indulni! De ha jobban megfelel az igényeinek, választhatja az ingyenes átvételt is, amelyet a Mammut Üzletházban található irodánkban bonyolítunk!

Kilométercsomagjaink kialakításakor odafigyeltünk a városban közlekedőkre is: alapcsomagunk napi 150 km-t tartalmaz, amely lefedi a városi közlekedéshez szükséges távolságot, viszont nem kell a kihasználatlan kilométerekért fizetnie.

Ha eddig nem próbálta ki, most viszont az autókölcsönzés tűnik a legkézenfekvőbb megoldásnak, böngéssze át kínálatunkat, és válassza ki az Önnek legmegfelelőbb bérautót! Ha kérdése merülne fel, ügyfélszolgálatunk is készséggel áll rendelkezésére.

2 hozzászólás a(z) “Bérautóval Budapest belvárosában” bejegyzéshez

 1. Bognár László szerint:

  Dicséretes marketing szempontból az a gyorsaság, amellyel a Bérautó reagált egy eseményre, történetesen a szmogriadóra.
  Tanítani való, ahogy egy vállalkozás a friss reakcióképességével avatkozik be a piaci viszonyokba, a változásban (szmogriadó – autók kitiltása – pontatlan és zsúfolt tömegközlekedés) felismerve a tevékenységét segítő mozzanatot. Nevezetesen azt, hogy most aztán tényleg érdemes autót bérelni!
  Persze mondhatja valaki, hogy a szmogriadónak egyszer csak vége szakad, de erre nyilván az lesz a válasz, hogy a szmog majd újra jelentkezni fog.
  De akkor már bejáratott eljárásmódja lesz a Bérautónak a marketing feladataihoz: Szmogd és vidd az autót!

  • Bérautó admin szerint:

   Köszönjük a dicsérő szavakat, és bár a szmogriadó már visszavonásra került, folyamatosan keressük az aktualitásokat, amelyek apropóján megszólíthatjuk volt és leendő ügyfeleinket egyaránt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.